HOVEDRETTER

Brosme

Røkt smørsaus av blåskjell
Allergener: 4,11,12,25

FISK- OG SKALLDYRSUPPE

Dagens Fangst, Reker, Musslinger, Julienne Grønnsaker, Ørretkaviar Og Purreløkolje
Allergener: 1,2,4,11,12,25

FANGSTER FRA HAVET

“DET SOM GJØR NORSK SJØMAT SÅ SPESIELL, ER DET
RØFFE KLIMAET OG ISKALDE HAVET SOM GIR NÆRING
TIL SJØLIVET OG GJØR AT DE VOKSER SAKTE, OG DERFOR
SKAPES DETS KARAKTERISTISKE TEKSTUR OG SMAK”

TOMAHAWK

Ireland, Allergens: 11

GRILLET PÅ KULL JOSPER & GREEN EGG

ALLE HOVEDRETTENE SERVERES MED ET UTVALG AV GRØNNSAKER OG DAGENS POTETER. ALT DU TRENGER Å GJØRE ER Å VELGE DIN FAVORITTSAUS!