Homepage

  • Velkommen til

    Firelake

    Et moderne grillrestaurant konsept, opprinnelig fra Minnesota - nå også i Stavanger. Kjent for sine nordamerikanske røtter med nordisk innflytelse – finner du restauranten i hjertet av byen.

Skapt av naturen, inspirert av ilden

FireLake er ikke bare en hyllest til ilden, men til vår majestetiske kalde natur, som langsomt har skapt retter med særegne smaker. Instinktivt viktig for vår matkultur og en viktig byggestein for fiskebyen Stavanger.

Se menyen
Fireplace

Starten

FireLake er et moderne grillrestaurant konsept, opprinnelig fra Minnesota - nå også i Stavanger. Kjent for sine nordamerikanske røtter med nordisk innflytelse – finner du restauranten i hjertet av byen.

For amerikanere, som for mange kulturer, er BBQ mye mer enn bare krydder, sauser og kjøtt. Det er noe som knytter oss alle sammen til våre røtter og viser at skapelsen av mat har blitt gjort av oss alle på samme måte.

Fra begynnelsen av menneskeheten og til våre forfedre, de norske vikingene, ilden eller "Eldr" som vikingene kalte den, har vært det viktigste elementet for overlevelse. Det var ikke bare den viktigste teknikken for matlaging, men et viktig element for varme, diskusjoner, vennskap, fellesskap og folklore.

Møt vårt team