HOVEDRETTER

OKSEHALESAUS

Allergener: 1, 11, 25

CHIPOTLEMAJONES

Allergener: 3, 13, 24, 25

TRUFFLE FRIES

Allergener: 3, 11, 13, 25

LANGE LUKSUS TOAST

Tapande, Ferske Sommer urter og blomster, kjernemelk split med løpstikke olje
Allergener: 4, 5, 11, 25

BLÅSKJELL

Røkt Soubise, Grønnsaks Crutide, Fermentert Chili & Erter Salat, Serveres med grillet Focaccia og Pommes Fries
Allergener: 3, 5, 11, 13 ,23, 24, 25

FANGSTER FRA HAVET

“DET SOM GJØR NORSK SJØMAT SÅ SPESIELL, ER DET
RØFFE KLIMAET OG ISKALDE HAVET SOM GIR NÆRING
TIL SJØLIVET OG GJØR AT DE VOKSER SAKTE, OG DERFOR
SKAPES DETS KARAKTERISTISKE TEKSTUR OG SMAK”

“PITMASTER “ VALG

Allergener: Spør din servitør