Meny

Meny

Gjør deg klar for en kulinarisk opplevelse utenom det vanlige. Firelake fokuserer ikke kun på "ild" i seg selv, men også vår majestetiske, ville natur som over tid har utviklet råvarer med særgene smaker. Vi har noe for en hver smak og kan tilby alt fra et lett måltid til en tre-retters meny. Smakfulle retter inspirert av det nordiske kjøkkenet og grillet til perfeksjon.

  • SHARING MENY / MINIMUM 2 PERSONER

    Vin anbefalinger ved forespørsel. Spør din servitør
  • JULE SHARING MENY

    895 Per Person
    GRAVLAX TARTAR & ANDBRYST
    **********************************
    JULETORSK & JULETALLERKEN
    *********************************
    MULTEBÆRKREM & RISKREM

  • Flame & Harvest

    875 Per Person
    DUMBLINGS MED KYLLING- OG SVINEKJØTT & ENOKITEMPURA
    *************************************************
    JÆREN ENTRECÔTE & DAGENS FANGST
    BERNAISESAUS & PEPPERSAUS
    ******************************************
    TONKABØNNEPARFAIT & UKENS DESSERT
  • CHARRED & SHARE

    1350 Per Person
    JÆRENSK BIFFTATAKI & IBERICO SECRETO
    **************************************
    JÆREN YTREFILET , OMAHA ENTRECO & HUMMER MED URTESMØR
    BERNAISESAUS, OKSEHALESAUS, AGUACHILE
    ROSENKÅL & BACON OG MAC´n CHEESE
    **********************************************************************
    OSTEFAT & MANGARI GANACHEKAKE
  • FRØYA LAKSETARTAR

    185
    Dillemulsjon, kombinasjon av fersk og konservert grønnsaker

    Allergener: 3, 4, 13, 25

  • Dumplings

    195
    Fylt med kylling- og svinekjøtt, gressløk, serveres med sitrongressmignonette

    Inneholder: 3,5,23,24,25

  • Jæren bifftataki

    210
    Trøffelponzu, sriracha-perler, grønnsaksjulienne, chili og koriander

    Inneholder: 1, 23, 24, 25

  • Iberico secreto

    225
    Asiatisk glaze, gresskar-kimchi, soyacashewnøtter

    Inneholder: 1, 4, 23, 24, 25

  • Enoki-tempura

    185
    Enoki-sopp i lønnesirup-sriracha-glaze med vegansk miso-majones

    Inneholder: 3, 5, 25

  • Fisk- og skalldyrsuppe

    195
    Dagens fangst, reker, muslinger, grønnsaksjulienne, ørretkaviar og purreløk-olje

    Inneholder: 1, 2, 4, 11, 12, 25

  • JULETALLERKEN

    545
    RIBBE, JULEPØLSE, MEDISTERKAKER
    KOMMER MED JULESAUS

    STARTER 15. november 2024

  • GRILLET PÅ KULL JOSPER & GREEN EGG

    ALLE HOVEDRETTENE SERVERES MED ET UTVALG AV GRØNNSAKER OG DAGENS POTETER. ALT DU TRENGER Å GJØRE ER Å VELGE DIN FAVORITTSAUS!
  • ENTRECOTE

    585
    Jæren, Norge, 240g
    Allergener: 11
  • YTREFILET

    510
    Jæren, Norge, 180g
    Allergener: 11
  • Røros kalveculotte

    495
    180g
  • 5-spice BBQ braisert og glasert bibringe

    95NOK100g|
  • Tomahawk

    135NOK per 100g
  • INTERNASJONALT Slakter utvalg

  • GREATER OMAHA ENTRECOTE

    850
    USA, 300g
    Allergener: 11
  • INDREFILET

    540
    BRASILIANSK, 180g
    Allergener: 11
  • «BURGERHJØRNA»

  • FIRELAKE DOBBEL OST & BACON

    335
    170g, Cheddar, Norvegia, røkt chilimajones, bacon
    og fries
    Allergener: 3, 5, 10, 11, 13, 24, 25
  • FANGSTER FRA HAVET

    “DET SOM GJØR NORSK SJØMAT SÅ SPESIELL, ER DET
    RØFFE KLIMAET OG ISKALDE HAVET SOM GIR NÆRING
    TIL SJØLIVET OG GJØR AT DE VOKSER SAKTE, OG DERFOR
    SKAPES DETS KARAKTERISTISKE TEKSTUR OG SMAK”
  • TORSK I SESONG

    495
    Petit pois-puré, pepperrotskum og bacon med brunet smør

    Inneholder: 4, 11, 25

  • FISK- OG SKALLDYRSUPPE

    345
    Dagens Fangst, Reker, Musslinger, Julienne Grønnsaker, Ørretkaviar Og Purreløkolje
    Allergener: 1,2,4,11,12,25
  • SAUSER og tilbehør

  • EKSTRA BONDENS FAT

    95
    Allergener:11,25
  • MAC ‘N’ CHEESE

    95
    Taleggio, Gruyere & Mozarella
    Allergener: 3, 5, 10, 11, 25
  • TRUFFLE FRIES

    95
    Allergener: 3, 11, 13, 25
  • Rosenkål & bacon

    95
    Allergener: 11
  • Béarnaisesaus

    59
    Allergener: 3, 11, 25
  • OKSEHALESAUS

    59
    Allergener: 1, 11, 25
  • Julesaus

    59
    Allergener: 1, 11, 25
  • Røkt chimichurri

    59
    Allergener:25
  • Chipotlemajones

    59
    Allergener: 3,13,25
  • Manjari ganachekake

    185
    Manjari-sjokolade, karamellsaus, pistasj-krokan, spinatkake, bringebærsorbet

    Inneholder: 3, 5, 11, 21

  • Ostefat

    235
    3 år gammel Jarlsberg, Jærsk havsletteost, Thorbjørnrud Ysteris Rød Ku og Gangstad Edel blå
    Serveres med hjemmelaget nøttebrød, tyttebærchutney, honning og nøtter

    Inneholder: 5, 11, 14, 21, 25

  • UKENS DESSERT

    185
    Vennlingst spør din servitør
  • VEGANSK FORETT

  • Enoki-tempura

    185
    Enoki-sopp i lønnesirup-sriracha-glaze med vegansk miso-majones

    Inneholder: 3, 5, 25

  • VEGANSK HOVEDRETT

  • Røkt tempeh-ribbe

    335
    Sweet’n’Sour-glaze, kremet coleslaw og pommes frites

    Inneholder: 24, 25

  • VEGANSKE DESSERTER

  • Tonkabønne-parfait

    185
    Granola, kumquat og sitrusgele-tuille

    Inneholder: 5, 8, 14

  • JULETALLERKEN

    545
    RIBBE, JULEPØLSE, MEDISTERKAKER
    KOMMER MED JULESAUS

    STARTER 15. november 2024

  • FRØYA LAKSETARTAR

    185
    Dillemulsjon, kombinasjon av fersk og konservert grønnsaker

    Allergener: 3, 4, 13, 25

  • Dumplings

    195
    Fylt med kylling- og svinekjøtt, gressløk, serveres med sitrongressmignonette

    Inneholder: 3,5,23,24,25

  • JULE SHARING MENY

    895 Per Person
    GRAVLAX TARTAR & ANDBRYST
    **********************************
    JULETORSK & JULETALLERKEN
    *********************************
    MULTEBÆRKREM & RISKREM

    Allergener: 1 Selleri  2 Skalldyr  3 Egg 4 Fisk  5 Hvete  6 Rug  7 Bygg  8 Havre  9 Spelt  10 Lupin  11 Melk  12 Bløtdyr  13 Sennep  14 Mandler  15 Hasselnøtter  16 Valnøtter  17 Macadamia  18 Cashewnøtt  19 Pekannøtt  20 Paranøtt  21 Pistasjnøtt  22 Peanøtter  23 Sesam  24 Soya  25 Sulfitt/Svoveldioksid