Meny

Meny

Gjør deg klar for en kulinarisk opplevelse utenom det vanlige. Firelake fokuserer ikke kun på "ild" i seg selv, men også vår majestetiske, ville natur som over tid har utviklet råvarer med særgene smaker. Vi har noe for en hver smak og kan tilby alt fra et lett måltid til en tre-retters meny. Smakfulle retter inspirert av det nordiske kjøkkenet og grillet til perfeksjon.

  • SHARING MENY

    695
    Forretter:
    Varmrøkt Laks Og Biff Tataki
    Hovedretter:
    Ekstra marmoret Limousin Og Dagens fangst
    Dessert:
    Kakaobønne- & Vaniljekake Og Pecanbrownie & Appelsinmousse
  • TARTAR AV KVEITE OG SJØØRRET

    185
    Dill, pepperrot, ørretkaviar, rugbrød
    Allergener: 3, 4, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
  • IBERICO SECRETO

    190
    Grillet Iberico svin skirt steak, fermenterte grønnsaker, asiatisk glaze, cashewnøtter
    Allergener: 2, 4, 12, 18, 23, 24, 25
  • GLASSERT KYLLING PÅ SPYD

    80 PER
    Vårløk, Dakkochi glaze, sesamfrø
    Allergener: 2, 4, 12, 23, 24, 25
  • BIFF TARTAR

    198
    Eggeplommekrem, truffleemulsjon, kapers,
    sprøstekt sjalottløk, grillet toast
    Allergener: 3, 4, 5, 13, 25
  • VARMRØKT LAKS

    165
    Hjemmelaget røkt laks 80g, kapersmajones,
    gourmand vinaigrette, agurk, sitronolje
    Allergener: 3, 4, 13, 25
  • BIFF TATAKI

    175
    Lokalprodusert ytrefilet av storfe 80g, trøffel & ponzu, sesamfrø, vårløk
    Allergener: 23, 24, 25
  • GRILLET PÅ KULL JOSPER & GREEN EGG

    ALLE HOVEDRETTENE SERVERES MED ET UTVALG AV GRØNNSAKER OG DAGENS POTETER. ALT DU TRENGER Å GJØRE ER Å VELGE DIN FAVORITTSAUS!
  • SLAKTEREN

    ALT DU TRENGER Å GJØRE ER Å VELGE DIN FAVORITTSAUS!
  • LOCAL

  • EKSTRA MARMORET LIMOUSIN

    435
    Rogaland, Norge, storfe, ytrefilet, 180g
    Allergener: 11
  • ENTRECOTE

    455
    Rogaland, Norge, 240g
    Allergener: 11
  • INDREFILET

    495
    Rogaland, Norge, 180g
    Allergener: 11
  • BRAISERTBRISKETAV STORFE

    369
    Rødvin, kjøttbuljong
    Rogaland, Norge, 180g
    Allergener: 1, 11, 25
  • INTERNASJONAL

  • WAGYU

    850
    USA Blackstone wagyu ytrefilet gradert til 6+ på BMS
    (sammenlignbar til A4 på japansk skala),
    Snake River farm 180g
    Allergener: 11
  • ENTRECOTE GREATER OMAHA

    555
    USA gressforet Angus 240g
    Allergener: 11
  • YTREFILET GREATER OMAHA

    455
    USA gressforet Angus 180g
    Allergener: 11
  • “PITMASTER “ VALG

    PRIS PER DAG
    Allergener: Spør din servitør
  • DAGENS RETT

    PRIS PER DAG
    Spør din servitør
  • «BURGERHJØRNA»

  • FIRELAKE OSTEBURGER

    250
    170g storfeburger, Cheddarost, røkt chilimajones, pommes frites
    Allergener: 3, 5, 10, 11, 13, 24, 25
  • FIRELAKE DOBBEL OST & BACONBURGER

    260
    170g storfeburger, ekstra Cheddarost, Jarlsbergost, røkt chilimajones, bacon og pommes frites
    Allergener: 3, 5, 10, 11, 13, 23, 24, 25
  • FIRELAKE INFERNO BURGER

    250
    170g burger, Salsa Verde, chili de pastilla, Oaxaca ost,
    røkt chilimajones og pommes frites
    Allergener: 3, 5, 10, 11, 13, 24, 25
  • FIRELAKE BLUE BURGER

    260
    170g burger, Fønix ost, løkmajones og pommes frites
    Allergener: 3, 5, 10, 11, 13, 24, 25
  • FANGSTER FRA HAVET

    “DET SOM GJØR NORSK SJØMAT SÅ SPESIELL, ER DET
    RØFFE KLIMAET OG ISKALDE HAVET SOM GIR NÆRING
    TIL SJØLIVET OG GJØR AT DE VOKSER SAKTE, OG DERFOR
    SKAPES DETS KARAKTERISTISKE TEKSTUR OG SMAK”
  • DAGENS FANGST

    PRIS PER DAG
    Allergener: 4
    Vennligst spør din servitør
  • GRILLET LAKS

    355
    Saikyo miso glaze
    Allergener: 4, 24, 25
  • DAMPEDE BLÅSKJELL

    220
    Blåskjell 500g, hvitvin, aioli, sherryeddik og pommes frites
    Allergener: 2, 3, 5, 11, 12, 13, 25
  • SAUSER

  • BÉARNAISE SAUS

    49
    Allergener: 3, 11, 25
  • OKSEHALESAUS

    49
    Allergener: 1, 11, 25
  • PEPPERSAUS

    49
    Allergener: 1, 11, 25
  • SUPREMESAUS

    49
    Allergener: 1, 11, 25
  • LØKMAJONES

    35
    Allergener: 3, 13, 25
  • CHIPOTLEMAJONES

    35
    Allergener: 3, 13, 24, 25
  • CHILI DE PASTILLA

    35
    Allergener: 25
  • SALSA VERDE

    35
    Allergener: 25
  • KAKAOBØNNE- & VANILJEKAKE

    149
    Kakaobunn, vaniljesaus og jordbærsorbet
    Allergener: 3, 5, 11, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
  • PEKANBROWNIE & APPELSINMOUSSE

    149
    Pekanbrownie, appelsinmousse, honningganache
    og appelsiniskrem
    Allergener: 3, 5, 11, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
  • PÂTE À CHOUX

    135
    Pâte à choux, hvit sjokolademousseline og vaniljeiskrem
    Allergener: 3, 5, 11
  • OSTEPLATTE

    195
    Fønix, Grotteost, Jærost, marmelade, grillet focaccia,
    honning, hasselnøtter, druer
    Allergener: 5, 11, 15, 25
  • GRILLET SELLERIROTKEBAB

    105
    Kikertkrem, krydder, Baba Ganoush
    Allergener: 1, 24, 25
  • TEXAN CHILI

    295
    Syltede grønnsaker, tortilla, grillet jalapeno og vegansk ost
    Allergener: 25
  • VEGANSKE DESSERTER

  • SJOKOLADEKAKE OG GANACHE

    145
    Kakaocrumble, pasjonsfruktsorbet
    Allergener: 5, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 25

    Allergener: 1 Selleri  2 Skalldyr  3 Egg 4 Fisk  5 Hvete  6 Rug  7 Bygg  8 Havre  9 Spelt  10 Lupin  11 Melk  12 Bløtdyr  13 Sennep  14 Mandler  15 Hasselnøtter  16 Valnøtter  17 Macadamia  18 Cashewnøtt  19 Pekannøtt  20 Paranøtt  21 Pistasjnøtt  22 Peanøtter  23 Sesam  24 Soya  25 Sulfitt/Svoveldioksid