Meny

Meny

Gjør deg klar for en kulinarisk opplevelse utenom det vanlige. Firelake fokuserer ikke kun på "ild" i seg selv, men også vår majestetiske, ville natur som over tid har utviklet råvarer med særgene smaker. Vi har noe for en hver smak og kan tilby alt fra et lett måltid til en tre-retters meny. Smakfulle retter inspirert av det nordiske kjøkkenet og grillet til perfeksjon.

  • SHARING MENY / MINIMUM 2 PERSONER

    Vin anbefalinger ved forespørsel. Spør din servitør
  • JULE SHARING MENY

    895 Per Person
    GRAVLAX TARTAR & ANDBRYST
    **********************************
    JULETORSK & JULETALLERKEN
    *********************************
    MULTEBÆRKREM & RISKREM

    STARTER 15. november 2024

  • THE SHARING

    865 Per Person
    SPICY STEKT KYLLING & TARTAR
    *************************************************
    JÆREN YTREFILET & DAGENS FANGST
    BERNAISESAUS & OKSEHALESAUS
    ******************************************
    MATCHA & HVIT SJOKOLADEMOUSSEKAKE & INGEFÆR & LIMEBLADER TAPIOCA TRIFLE
  • THE GRILL LOVER

    1350 Per Person
    IBERICO SECRETO & FRITYRSTEKT KYLLING
    **************************************
    JÆREN ENTRECOTE , INDREFILET BRASIL & ½ HUMMER
    BERNAISESAUS, OKSEHALESAUS, AGUACHILE
    VARIASJON AV SOPP & STEKTE POTETER MED CHORIZO & FAROFA
    **********************************************************************
    MATCHA & HVIT SJOKOLADEMOUSSEKAKE & INGEFÆR & LIMEBLADER TAPIOCA TRIFLE
  • RØKT AND

    Tranebær, jerusalemartisokk pure og chips

    Inneholder: 25

  • Gravlax tartare

    185
    Dillemulsjon, kombinasjon av fersk og konservert grønnsaker

    Inneholder: 3, 4, 13, 25

  • FISK- OG SKALLDYRSUPPE

    195
    Dagens Fangst, Reker, Musslinger, Julienne Grønnsaker, Ørretkaviar Og Purreløkolje
    Allergener: 1,2,4,11,12,25
  • YUZO GLASSERT SASHIMI AV LAKS

    185
    Agurk, Wasabi- Og Avokadokrem, Lodderogn Og Mikrogrønt
    Allergener: 4,11,23,24,25
  • OKSETARTAR

    205
    Konfitert Eggeplomme & Syltet Kantareller
    Allergener: 1, 23, 24, 25
  • IBERICO

    225
    Asian Glaze, Sesame Seeds, Coriander, Cashewnøtter
    Allergener: 1,11,25
  • SPICY FRITERT KYLLING

    195
    Fritystekte Utbeinede Kyllinglår, Firecracker Glaze, Aguachilemajones, Fermentert Daikon
    Allergener: 1, 2 ,3, 4, 5, 11, 12, 13, 24, 25
  • SOPPTARTELETT

    185
    Cashew Truffelkrem, Mikrogrønt Og Trøffelkaviar
    Allergener: 5,18,25
  • JULETALLERKEN

    545
    RIBBE, JULEPØLSE, MEDISTERKAKER
    KOMMER MED JULESAUS

    STARTER 15. november 2024

  • GRILLET PÅ KULL JOSPER & GREEN EGG

    ALLE HOVEDRETTENE SERVERES MED ET UTVALG AV GRØNNSAKER OG DAGENS POTETER. ALT DU TRENGER Å GJØRE ER Å VELGE DIN FAVORITTSAUS!
  • ENTRECOTE

    585
    Jæren, Norge, 240g
    Allergener: 11
  • YTREFILET

    510
    Jæren, Norge, 180g
    Allergener: 11
  • INTERNASJONALT Slakter utvalg

  • GREATER OMAHA ENTRECOTE

    850
    USA, 300g
    Allergener: 11
  • INDREFILET

    540
    BRASILIANSK, 180g
    Allergener: 11
  • HJORTECARRE

    595
    New Zealand, 300G
    Allergener: 11
  • TOMAHAWK

    145NOK per 100g
    Ireland, Allergens: 11
  • «BURGERHJØRNA»

  • FIRELAKE DOBBEL OST & BACON

    335
    170g, Cheddar, Norvegia, røkt chilimajones, bacon
    og fries
    Allergener: 3, 5, 10, 11, 13, 24, 25
  • FANGSTER FRA HAVET

    “DET SOM GJØR NORSK SJØMAT SÅ SPESIELL, ER DET
    RØFFE KLIMAET OG ISKALDE HAVET SOM GIR NÆRING
    TIL SJØLIVET OG GJØR AT DE VOKSER SAKTE, OG DERFOR
    SKAPES DETS KARAKTERISTISKE TEKSTUR OG SMAK”
  • DAGENS FANGST

    PRISES DAGLIG
    Allergener: Spør din servitør
  • Brosme

    455
    Røkt smørsaus av blåskjell
    Allergener: 4,11,12,25
  • FISK- OG SKALLDYRSUPPE

    345
    Dagens Fangst, Reker, Musslinger, Julienne Grønnsaker, Ørretkaviar Og Purreløkolje
    Allergener: 1,2,4,11,12,25
  • SAUSER og tilbehør

  • EKSTRA BONDENS FAT

    95
    Allergener:11,25
  • MAC ‘N’ CHEESE

    95
    Taleggio, Gruyere & Mozarella
    Allergener: 3, 5, 10, 11, 25
  • TRUFFLE FRIES

    95
    Allergener: 3, 11, 13, 25
  • KOKKENS VARIASJON AV STEKT OG SYLTET SOPP

    95
    Allergener: 14
  • Stekte poteter med Chorizo & Farofa

    95
    Allergens: 14
  • GRESSKAR KIMCHI MED STEKTE GRESSKARFRØ

    95
    Allergener: 23,24,25
  • Béarnaisesaus

    59
    Allergener: 3, 11, 25
  • OKSEHALESAUS

    59
    Allergener: 1, 11, 25
  • CHIMICHURRI

    59
    Allergener: 25
  • AQUACHILISAUS

    59
    Allergener:25
  • TRØFFELMAJONES

    59
    Allergener: 3,13,25
  • RISKREM

    185
    RUM, RØD COULIS, STEKT MANDLER, MØRK SJOKOLADE

    Inneholder: 11, 14

  • MULTEKREM

    185
    HVIT SJOKOLADE SMULLE, KARDEMOMME OG HONNINGIS

    Inneholder: 3, 5, 11

  • MATCHA & HVIT SJOKOLADEMOUSSEKAKE

    195
    Serveres med Bringebærsorbet
    Allergener: 3,5,11
  • LUN EPLETERTE

    195
    Calvados Espoma Og Vaniljeis.
    Allergener: 3,5,11
  • UTVALG AV PETIT FOURS

    175
    Allergener: 3,5,11
  • INGEFÆR & LIMEBLADER TAPIOCA TRIFLE

    185
    Karammeliserte plommer & Chai Espuma
    Allergener: NA

  • VEGANSKE FORRETTER

  • VEGANSK FORETT

  • SOPPTARTELETT

    185
    Cashew Truffelkrem, Mikrogrønt Og Trøffelkaviar
    Allergener: 5,18,25
  • VEGANSK HOVEDRETT

  • OVNSBAKT BLOMKÅL

    335
    Pinjekjerner & Baba Ganoush
    Allergener: 23,25
  • VEGANSKE DESSERTER

  • INGEFÆR & LIMEBLADER TAPIOCA TRIFLE

    185
    Karammeliserte plommer & Chai Espuma
    Allergener: NA

    Allergener: 1 Selleri  2 Skalldyr  3 Egg 4 Fisk  5 Hvete  6 Rug  7 Bygg  8 Havre  9 Spelt  10 Lupin  11 Melk  12 Bløtdyr  13 Sennep  14 Mandler  15 Hasselnøtter  16 Valnøtter  17 Macadamia  18 Cashewnøtt  19 Pekannøtt  20 Paranøtt  21 Pistasjnøtt  22 Peanøtter  23 Sesam  24 Soya  25 Sulfitt/Svoveldioksid