Meny

Meny

Gjør deg klar for en kulinarisk opplevelse utenom det vanlige. Firelake fokuserer ikke kun på "ild" i seg selv, men også vår majestetiske, ville natur som over tid har utviklet råvarer med særgene smaker. Vi har noe for en hver smak og kan tilby alt fra et lett måltid til en tre-retters meny. Smakfulle retter inspirert av det nordiske kjøkkenet og grillet til perfeksjon.

  • THE FIRELAKE

    725 Per Person
    Forretter:
    Sjøørret i Yuzusaus og Skirt steakspyd
    Hovedretter:
    Dagens Fangst og Ekstra Marmoret Ytrefilet
    Dessert:
    Sjokoladetårn og Mango Cloud
  • THE JOURNEY

    850 Per Person
    Forretter:
    Potetrøsti med Osetra Kaviar og Hjortecarpaccio
    Hovedretter:
    Kveite fra Hjelmeland og Tørrmodnet Cote De Boeuf
    Dessert:
    Sjokoladetårn, Mango Cloud og BaileysTrøfler

    * Sharing Menyer er for minimum 2 personer

  • FISK- OG SKALLDYRSUPPE

    175
    Kremet fisk- og skalldyrkraft, kamskjell, reker,
    dagens fisk, friske grønnsaker
    Allergener: 2, 4, 11, 12, 24, 25
  • POTETRØSTI MED OSETRA KAVIAR

    190
    Krispy potetrøsti, pisket crème fraiche, Svart kaviar
    Allergener: 1, 2, 4, 11, 25
  • SJØØRRET I YUZUSAUS

    165
    Lettgrillet i yuzusaus, koriander, chilli
    Allergener: 4, 24, 25
  • SKIRT STEAKSPYD

    85 PER STK
    Ypperste kvalitet fra lokalt storfe, Whiskyglaze
    Allergener: 11, 2
  • KYLLINGTARTELETT

    135
    Kyllingtartelett med safran inspirert fra Nord-Afrika Ricotta,
    pistasj, dadler, rosiner
    Allergener: 3, 5, 11, 21, 25
  • HJORTECARPACCIO

    185
    Flatbiff av hjort, svart trøffel, champignon, pinjekjerner, Blomkål
    Allergener: 11, 25
  • LAMMEKROKETT

    150
    Krispy lammekroketter, små erter, edamamebønner
    Allergener: 3, 5, 11, 24, 25
  • GRILLET PÅ KULL JOSPER & GREEN EGG

    ALLE HOVEDRETTENE SERVERES MED ET UTVALG AV GRØNNSAKER OG DAGENS POTETER. ALT DU TRENGER Å GJØRE ER Å VELGE DIN FAVORITTSAUS!
  • SLAKTEREN

    ALT DU TRENGER Å GJØRE ER Å VELGE DIN FAVORITTSAUS!
  • LOCAL

  • EKSTRA MARMORET LIMOUSIN

    435
    Rogaland, Norge, storfe, ytrefilet, 180g
    Allergener: 11
  • ENTRECOTE

    455
    Rogaland, Norge, 240g
    Allergener: 11
  • INDREFILET

    495
    Rogaland, Norge, 180g
    Allergener: 11
  • BRAISERT LAMMESKANK

    345
    Rødvin, kraft lam fra Rogaland, Norge, 300g
    Allergener: 1, 11, 25
  • INTERNASJONAL

  • ANDEBRYST

    425
    Frankrike 250g
    Allergener: 11
  • AUSTRALSK ENTRECOTE

    555
    Australia, kornforet Angus240g
    Allergener: 11
  • TØRRMODNET COTE DE BOEUF

    1400
    Rogaland, Norge, 1000g
    Allergener: 11
  • “PITMASTER “ VALG

    PRIS PER DAG
    Allergener: Spør din servitør
  • DAGENS RETT

    PRIS PER DAG
    Spør din servitør
  • «BURGERHJØRNA»

  • FIRELAKE OSTEBURGER

    250
    170g storfeburger, Cheddarost, røkt chilimajones, pommes frites
    Allergener: 3, 5, 10, 11, 13, 24, 25
  • FIRELAKE DOBBEL OST & BACONBURGER

    260
    170g storfeburger, ekstra Cheddarost, Jarlsbergost, røkt chilimajones,
    bacon og pommes frites
    Allergener: 3, 5, 10, 11, 13, 24, 25
  • FANGSTER FRA HAVET

    “DET SOM GJØR NORSK SJØMAT SÅ SPESIELL, ER DET
    RØFFE KLIMAET OG ISKALDE HAVET SOM GIR NÆRING
    TIL SJØLIVET OG GJØR AT DE VOKSER SAKTE, OG DERFOR
    SKAPES DETS KARAKTERISTISKE TEKSTUR OG SMAK”
  • DAGENS FANGST

    PRIS PER DAG
    Allergener: 4
    Vennligst spør din servitør
  • KVEITE FRA HJELMELAND

    395
    Dill- & agurkvinaigrette
    Allergener: 4
  • SAUSER

  • BÉARNAISE SAUS

    49
    Allergener: 3, 11, 25
  • OKSEHALESAUS

    49
    Allergener: 1, 11, 25
  • PEPPERSAUS

    49
    Allergener: 1, 11, 25
  • ROMESCODIPP

    49
    Allergener: 1, 11, 25
  • CHIMICHURRI

    49
    Allergener: 25
  • JALAPENODIPP

    35
    Allergener: 12, 25
  • KIMCHIMAJO

    35
    Allergener: 3, 12, 23, 24, 25
  • CHIPOTLEMAJONES

    35
    Allergener: 3, 13, 24, 25
  • OSTEPLATTE

    195
    Fønix, Grotteost, Jærost, marmelade,
    grillet focaccia, honning, hasselnøtter, druer
    Allergener: 5, 11, 15, 25
  • SJOKOLADETÅRN

    149
    Mørk sjokoladekake, bringebærganache,
    Karamellisert sjokolademousse,
    Valrhona sjokoladeglaze, vaniljeiskrem
    Allergener: 3, 5, 11, 25
  • MANGO CLOUD

    149
    Hvit sjokolademousse, mangokakebunn,
    pasjonsfruktperler & sorbet, krønsj
    Allergener: 3, 5, 11, 25
  • BAILEYSTRØFLER

    75
    2 biter. Baileys og Dulce de Leche
    Allergener: 11, 25
  • VEGANSKE FORETTER

  • TEMPEH TAQUITOS

    145
    Krispy taquitos fylt med appelsinglasert tempeh,
    vegansk ost, jalapeno dipp
    Allergener: 13, 24, 25
  • SHIITAKE TORTELLINI

    175
    3 dumplingbiter fylt med shiitake fra ToppSopp,
    steinsoppkraft Og gulrotcrudité
    Allergener: 5, 25
  • VEGANSK HOVEDRETTER

  • GRØNN FALAFEL

    245
    Krispy falafel, rødbethummus, vegansk tzatziki
    Allergener: 24, 25
  • FIRELAKE VEGANSK BURGER

    260
    200g mais- & soyabasert burger, vegansk kimchi, solsikke-
    og gresskarfrø, salatblader, glutenfri brioche
    Allergener: 24, 25
  • VEGANSKE DESSERTER

  • KOKOSNØTTPARFAIT

    115
    Lett kokosnøttparfait, ’’EGGE’’ eplesidergranita
    Allergener: 25

    Allergener: 1 Selleri  2 Skalldyr  3 Egg 4 Fisk  5 Hvete  6 Rug  7 Bygg  8 Havre  9 Spelt  10 Lupin  11 Melk  12 Bløtdyr  13 Sennep  14 Mandler  15 Hasselnøtter  16 Valnøtter  17 Macadamia  18 Cashewnøtt  19 Pekannøtt  20 Paranøtt  21 Pistasjnøtt  22 Peanøtter  23 Sesam  24 Soya  25 Sulfitt/Svoveldioksid