Meny

Meny

Gjør deg klar for en kulinarisk opplevelse utenom det vanlige. Firelake fokuserer ikke kun på "ild" i seg selv, men også vår majestetiske, ville natur som over tid har utviklet råvarer med særgene smaker. Vi har noe for en hver smak og kan tilby alt fra et lett måltid til en tre-retters meny. Smakfulle retter inspirert av det nordiske kjøkkenet og grillet til perfeksjon.

  • SHARING MENY BLIR SERVERT MED BONDENS FAT OG DAGENS TILBEHØR / MINIMUM 2 PERSONER

    Vin anbefalinger ved forespørsel. Spør din servitør
  • SHARING MENY

    645
    Forretter:
    Reinsdyrrullade og Brente Kamskjell
    Hovedretter:
    Ekstra marmoret Limousin Og Dagens fangst
    Dessert:
    Sjokolade «Nordic Light»
  • JULE SHARING MENY

    645
    Forretter:
    Reinsdyrrullade og Brente Kamskjell
    Hovedretter:
    Juleribbe med rødkål, medisterkaker, julepølse, julesaus, tyttebær, mandelpoteter Og Juletorsk med ertepure, bacon og sandefjordsmør saus
    Dessert:
    Riskrem med rom, bringebærsaus og pepperkaker
  • REINSDYRRULLADE

    190
    Akevitt- & einerespuma, tyttebær, røkt reinsdyrshavings
    Allergener: 3, 11, 25
  • BRENTE KAMSKJELL

    175
    Fingerkalkvinaigrette, Tobiko, safran, mango & ananas
    Allergener: 2, 4, 12, 23, 25
  • KYLLING KARAAGE

    155
    Sitron, Togarashimajones, fermentere grønnsaker
    Allergener: 3, 13, 23, 25
  • IBERICO SECRETO

    190
    Grillet Iberico svin skirt steak, fermenterte grønnsaker, asiatisk glaze, cashewnøtter
    Allergener: 2, 4, 12, 18, 23, 24, 25
  • GRILLET PÅ KULL JOSPER & GREEN EGG

    ALLE HOVEDRETTENE SERVERES MED ET UTVALG AV GRØNNSAKER OG DAGENS POTETER. ALT DU TRENGER Å GJØRE ER Å VELGE DIN FAVORITTSAUS!
  • KJØTT

    ALT DU TRENGER Å GJØRE ER Å VELGE DIN FAVORITTSAUS!
  • EKSTRA MARMORET LIMOUSIN

    395
    Norge, storfe, ytrefilet, 180g
    Allergener: 11
  • “PITMASTER “ VALG

    PRIS PER DAG
    Allergener: Spør din servitør
  • JULETALLERKEN

    420
    Juleribbe, medisterkaker, julepølse, med rødkål, julesaus,
    tyttebær og mandelpoteter
    Allergener: Spør din servitør
  • 12 TIMERS OKSEBRYST MED MISOGLAZE

    355
    Norge
    Allergener: 2, 4, 12, 23, 24, 25
  • PICANHA

    375
    Rogaland, Norge, 250g
    Allergener: 11
  • ENTRECOTE

    425
    Rogaland, Norge, 240g
    Allergener: 11
  • FANGSTER FRA HAVET

    “DET SOM GJØR NORSK SJØMAT SÅ SPESIELL, ER DET
    RØFFE KLIMAET OG ISKALDE HAVET SOM GIR NÆRING
    TIL SJØLIVET OG GJØR AT DE VOKSER SAKTE, OG DERFOR
    SKAPES DETS KARAKTERISTISKE TEKSTUR OG SMAK”
  • DAGENS FANGST

    335
    Allergener: 4
    Vennligst spør din servitør
  • «BURGERHJØRNA»

  • FIRELAKE OSTEBURGER

    250
    170g storfeburger, Cheddarost, røkt chilimajones, pommes frites
    Allergener: 3, 5, 10, 11, 13, 25
  • FIRELAKE DOBBEL OST & BACONBURGER

    260
    170g storfeburger, ekstra Cheddarost, Jarlsbergost, røkt chilimajones, bacon og pommes frites
    Allergener: 3, 5, 10, 11, 13, 23, 25
  • SAUSER

  • OKSEHALESAUS

    49
    Allergener: 1, 25
  • CHIPOTLEMAJONES

    38
    Allergener: 3, 13, 25
  • BÉARNAISE SAUS

    45
    Allergener: 3, 11, 25
  • INGEFÆR & SITRONGRESSAUS

    39
    Allergener: 2, 4, 12, 23, 24, 25
  • TOGARASHIMAJONES

    35
    Allergener: 3, 13, 23, 25
  • SJOKOLADE «NORDIC LIGHT»

    149
    Sjokolade Nemesis, kaffekrem, bringebær, dagens is eller sorbet
    Allergener: 3, 11, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 25
  • «SMAK AV NORSKE EPLER»

    145
    Vanilje, eplekompott, karamell hvit sjokolade
    Dagens hjemmelagde iskrem eller sorbet
    Allergener: 3, 5, 11, 14
  • HØSTSALAT

    145
    Allergener:6, 25
  • GRØNNSAK OG BØNNESTEK

    245
    200g, bondens grønnsaksfat, sensongs vinaigrette
    og pommes frites
    Allergener: 1, 10, 13, 25
  • VEGANSKE DESSERTER

  • DAGENS HJEMMELAGDE SORBET

    125

    Allergener: 1 Selleri  2 Skalldyr  3 Egg 4 Fisk  5 Hvete  6 Rug  7 Bygg  8 Havre  9 Spelt  10 Lupin  11 Melk  12 Bløtdyr  13 Sennep  14 Mandler  15 Hasselnøtter  16 Valnøtter  17 Macadamia  18 Cashewnøtt  19 Pekannøtt  20 Paranøtt  21 Pistasjnøtt  22 Peanøtter  23 Sesam  24 Soya  25 Sulfitt/Svoveldioksid