Meny

Meny

Gjør deg klar for en kulinarisk opplevelse utenom det vanlige. Firelake fokuserer ikke kun på "ild" i seg selv, men også vår majestetiske, ville natur som over tid har utviklet råvarer med særgene smaker. Vi har noe for en hver smak og kan tilby alt fra et lett måltid til en tre-retters meny. Smakfulle retter inspirert av det nordiske kjøkkenet og grillet til perfeksjon.

  • THE SHARING

    750 Per Person
    Forretter:
    Frøya laks og Kjøttacos
    Hovedretter:
    Dagens Fangst og Ekstra Marmoret Ytrefilet
    Dessert:
    Sjokoladetårn og Karamellkrav
  • THE JOURNEY

    850 Per Person
    Forretter:
    «Burnt ends» og Grillet asparges
    Hovedretter:
    Havabbor og Tørrmodnet Cote De Boeuf
    Dessert:
    Sjokoladetårn, Jordbær og Baileys Trøfler
  • THE GRILL LOVER

    950 Per Person
    Forretter:
    «Burnt ends» og Kyllingspyd
    Hovedretter:
    Greater Omaha USDA Prime Short Rib og Tørrmodnet Cote De Boeuf
    Dessert:
    Sjokoladetårn, Jordbær og Baileys Trøfler

    * Sharing Menyer er for minimum 2 personer

  • FRØYA LAKS

    185
    Lettgravet laks, servert på en seng av syltede agurker,
    Misosennep, ørretkaviar
    Allergener: 4, 13, 24, 25
  • FISK- OG SKALLDYRSUPPE

    185
    Kremet fisk- og skalldyrkraft, kamskjell, reker,
    dagens fisk, friske grønnsaker
    Allergener: 2, 4, 11, 12, 24, 25
  • KYLLINGSPYD

    85 PER STK
    Asiatisk glaze, sesamfrø, vårløk
    Allergener: 1, 2, 4, 12, 23, 24, 25
  • GRILLET ASPARGES

    185
    Hollandaiseespuma, lokalt Charcuterie crumble,
    shavings av gravet eggeplomme, ramsløkstøv
    Allergener: 3, 13, 25
  • KJØTTACOS

    185
    Premium lokalkjøtt, romanosalatblader, quinoasalat, plommesalsa
    Allergener: 1, 25
  • «BURNT ENDS»

    185
    Lettrøkt sideflesk i hoisinsaus, chicharron
    Allergener: 1, 13, 23, 24, 25
  • GRILLET PÅ KULL JOSPER & GREEN EGG

    ALLE HOVEDRETTENE SERVERES MED ET UTVALG AV GRØNNSAKER OG DAGENS POTETER. ALT DU TRENGER Å GJØRE ER Å VELGE DIN FAVORITTSAUS!
  • SLAKTEREN

    ALT DU TRENGER Å GJØRE ER Å VELGE DIN FAVORITTSAUS!
  • LOCAL

  • EKSTRA MARMORET YITRIFILET

    435
    Rogaland, Norge, storfe, ytrefilet, 180g
    Allergener: 11
  • ENTRECOTE

    465
    Rogaland, Norge, 240g
    Allergener: 11
  • INDREFILET

    495
    Rogaland, Norge, 180g
    Allergener: 11
  • TØRRMODNET COTE DE BOEUF

    1400
    Rogaland, Norge, 1000g
    Allergener: 11
  • INTERNASJONAL

  • GREATER OMAHA USDA PRIME SHORT RIB

    645
    Braisert og glasert i sesam- og soyaemulsjon
    USA, gressforet Angus, +/- 550g
    Allergener: 1, 11, 23, 24, 25
  • AUSTRALSK ENTRECOTE

    595
    Australia, kornforet Angus 250g
    Allergener: 11
  • ANDEBRYST

    425
    Frankrike 250g
    Allergener: 11
  • “PITMASTER “ VALG

    PRIS PER DAG
    Allergener: Spør din servitør
  • DAGENS RETT

    PRIS PER DAG
    Spør din servitør
  • «BURGERHJØRNA»

  • FIRELAKE OSTEBURGER

    250
    170g storfeburger, Cheddarost, røkt chilimajones, pommes frites
    Allergener: 3, 5, 10, 11, 13, 24, 25
  • FIRELAKE DOBBEL OST & BACONBURGER

    260
    170g storfeburger, ekstra Cheddarost, Jarlsbergost, røkt chilimajones,
    bacon og pommes frites
    Allergener: 3, 5, 10, 11, 13, 24, 25
  • FANGSTER FRA HAVET

    “DET SOM GJØR NORSK SJØMAT SÅ SPESIELL, ER DET
    RØFFE KLIMAET OG ISKALDE HAVET SOM GIR NÆRING
    TIL SJØLIVET OG GJØR AT DE VOKSER SAKTE, OG DERFOR
    SKAPES DETS KARAKTERISTISKE TEKSTUR OG SMAK”
  • HAVABBOR

    395
    Pesto av soltørkede tomater
    Allergener: 4, 11, 25
  • MOULES FRITES

    275
    Kremet hvitvinsaus, gulrot, purreløk, pommes frites,
    safranmayo
    Allergener: 1, 3, 4, 11, 12, 13, 24, 25
  • DAGENS FANGST

    PRIS PER DAG
    Allergener: 4
    Vennligst spør din servitør
  • SAUSER

  • BÉARNAISE SAUS

    49
    Allergener: 3, 11, 25
  • OKSEHALESAUS

    49
    Allergener: 1, 11, 25
  • PEPPERSAUS

    49
    Allergener: 1, 11, 25
  • SAFRANAIOLI

    49
    Allergener: 3, 13, 24, 25
  • CHIMICHURRI

    49
    Allergener: 25
  • LØK- OG KAPERSSAUS

    49
    Allergener: 3, 11, 25
  • PEANØTTDIP

    35
    Allergener: 3, 13, 24, 25
  • CHIPOTLEMAJONES

    35
    Allergener: 3, 13, 24, 25
  • KARAMELLRAV

    149
    Karamellglasert tindvedmousse med karamelliskrem
    Allergener: 3, 5, 11, 25
  • JORDBÆR

    149
    Jordbær sprayglasert med redusert eplecider, lime,
    hvit sjokoladecrumble, yoghurtsorbet, Cotton candy
    Allergener: 11, 25
  • SJOKOLADETÅRN

    149
    Mørk sjokoladekake, bringebærganache,
    Karamellisert sjokolademousse,
    Valrhona sjokoladeglaze, vaniljeiskrem
    Allergener: 3, 5, 11, 25
  • BAILEYSTRØFLER

    75
    2 biter. Baileys og Dulce de Leche
    Allergener: 11, 25
  • VEGANSKE FORETTER

  • VEGANSK TACO

    165
    Pulled ’’vegme’’, romanosalatblader, quinoasalat,
    plommesalsa
    Allergener: 1, 23, 24, 25
  • SUPER FRESH!

    95 PER STK
    Vegansk sommerrull: gulrot, paprika, sukkererter, avokado,
    Mango, chili, koriander, sesamfrø. Serveres med peanøttdip Allergener: 22, 23, 24, 25
  • VEGANSK HOVEDRETTER

  • TOFU DEKKET MED SESAMFRØ

    295
    Svarte sesamfrø, soyamarinert tofu, paprikasaus,
    squash, lotus- rotchips
    Allergener: 23, 24, 25
  • VEGANSKE DESSERTER

  • HASSELNØTT CRÈME BRULLEE

    125
    Vegansk hasselnøtt crème brullee, kirsebærsorbet
    Allergener: 15, 24, 25

    Allergener: 1 Selleri  2 Skalldyr  3 Egg 4 Fisk  5 Hvete  6 Rug  7 Bygg  8 Havre  9 Spelt  10 Lupin  11 Melk  12 Bløtdyr  13 Sennep  14 Mandler  15 Hasselnøtter  16 Valnøtter  17 Macadamia  18 Cashewnøtt  19 Pekannøtt  20 Paranøtt  21 Pistasjnøtt  22 Peanøtter  23 Sesam  24 Soya  25 Sulfitt/Svoveldioksid