Meny

Meny

Gjør deg klar for en kulinarisk opplevelse utenom det vanlige. Firelake fokuserer ikke kun på "ild" i seg selv, men også vår majestetiske, ville natur som over tid har utviklet råvarer med særgene smaker. Vi har noe for en hver smak og kan tilby alt fra et lett måltid til en tre-retters meny. Smakfulle retter inspirert av det nordiske kjøkkenet og grillet til perfeksjon.

  • SHARING MENY

    695
    Forretter:
    Kveiteceviche Og Biff Tataki
    Hovedretter:
    Ekstra marmoret Limousin Og Dagens fangst
    Dessert:
    Timian panna cotta,Og Crumble med sesongens frukt
  • JULE SHARING MENY

    695
    Forretter:
    Kveiteceviche Og Biff Tataki
    Hovedretter:
    Juleribbe, medisterkaker, julepølse Og Juletorsk servert med tilbehør
    Dessert:
    Riskrem

    Juleribbe............. 425
    Juletorsk............. 365
    Riskrem .............. 110

    * tilgjengelig fra 11.11.21

  • KVEITECEVICHE

    180
    Viltfanget kveite marinert i tigermelk, avokadomajo, granateple, mango,
    syltet rødløk, sesamfrø, koriander og chili
    Allergener: 3, 4, 24, 25
  • GLASSERT KYLLING PÅ SPYD

    90 PER
    Vårløk, Dakkochi glaze, sesamfrø
    Allergener: 2, 4, 12, 23, 24, 25
  • IBERICO SECRETO

    190
    Grillet Iberico svin skirt steak, fermenterte grønnsaker, asiatisk glaze, cashewnøtter
    Allergener: 2, 4, 12, 18, 23, 24, 25
  • KONGEKRABBE CHAWANMUSHI

    185
    Smakfull ”custard”, kongekrabbe, shiitake fra Topp Sopp,
    edamame, asiatisk glaze
    Allergener: 2, 3, 4, 11, 12, 23, 24, 25
  • FISK- OG SKALLDYRSUPPE

    175
    Kremet fisk- og skalldyrsuppe, kamskjell, reker, dagens fisk
    og friske grønnsaker
    Allergener: 2, 4, 11 12, 24, 25
  • BIFF TATAKI

    175
    Lokalprodusert ytrefilet av storfe 80g, trøffel & ponzu, sesamfrø, vårløk
    Allergener: 23, 24, 25
  • GRILLET PÅ KULL JOSPER & GREEN EGG

    ALLE HOVEDRETTENE SERVERES MED ET UTVALG AV GRØNNSAKER OG DAGENS POTETER. ALT DU TRENGER Å GJØRE ER Å VELGE DIN FAVORITTSAUS!
  • SLAKTEREN

    ALT DU TRENGER Å GJØRE ER Å VELGE DIN FAVORITTSAUS!
  • LOCAL

  • EKSTRA MARMORET LIMOUSIN

    435
    Rogaland, Norge, storfe, ytrefilet, 180g
    Allergener: 11
  • ENTRECOTE

    475
    Rogaland, Norge, 240g
    Allergener: 11
  • INDREFILET

    495
    Rogaland, Norge, 180g
    Allergener: 11
  • BRAISERT BRISKET AV STORFE

    369
    Rødvin, kjøttbuljong
    Rogaland, Norge, 180g
    Allergener: 1, 11, 25
  • REINSDYR PICANHA

    495
    Telemark, Norge, 180g
    Allergener: 11
  • INTERNASJONAL

  • WAGYU

    850
    USA Blackstone wagyu entrecote gradert til 6+ på BMS
    (sammenlignbar til A4 på japansk skala),
    Snake River farm 180g
    Allergener: 11
  • ENTRECOTE

    555
    Australia, Black Angus 240g
    Allergener: 11
  • “PITMASTER “ VALG

    PRIS PER DAG
    Allergener: Spør din servitør
  • DAGENS RETT

    PRIS PER DAG
    Spør din servitør
  • «BURGERHJØRNA»

  • FIRELAKE OSTEBURGER

    250
    170g storfeburger, Cheddarost, røkt chilimajones,
    fermentert sylteagurk, pommes frites
    Allergener: 3, 5, 10, 11, 13, 24, 25
  • FIRELAKE DOBBEL OST & BACONBURGER

    260
    170g storfeburger, ekstra Cheddarost, Jarlsbergost, røkt chilimajones,
    fermentert sylteagurk, bacon og pommes frites
    Allergener: 3, 5, 10, 11, 13, 23, 24, 25
  • FIRELAKE SOPPBURGER

    260
    170g burger, Cheddarost, shiitake fra Topp Sopp,
    Soppketchup, bacon og pommes frites
    Allergener: 3, 5, 10, 11, 13, 24, 25
  • FIRELAKE SØR-AMERIKANSK BURGER

    250
    170g burger, Oaxacaost, chimichurri, avokadomajo og pommes frites
    Allergener: 3, 5, 10, 11, 13, 24, 25
  • FANGSTER FRA HAVET

    “DET SOM GJØR NORSK SJØMAT SÅ SPESIELL, ER DET
    RØFFE KLIMAET OG ISKALDE HAVET SOM GIR NÆRING
    TIL SJØLIVET OG GJØR AT DE VOKSER SAKTE, OG DERFOR
    SKAPES DETS KARAKTERISTISKE TEKSTUR OG SMAK”
  • DAGENS FANGST

    PRIS PER DAG
    Allergener: 4
    Vennligst spør din servitør
  • ISHAVSRØYE

    355
    Allergener: 4,
  • SAUSER

  • BÉARNAISE SAUS

    49
    Allergener: 3, 11, 25
  • OKSEHALESAUS

    49
    Allergener: 1, 11, 25
  • PEPPERSAUS

    49
    Allergener: 1, 11, 25
  • BBQSAUS

    35
    Allergener: 1, 11, 25
  • CHIMICHURRISAUS

    49
    Allergener: 25
  • SOPPKETCHUP

    49
    Allergener: 1, 25
  • AVOKADOAIOLI

    35
    Allergener: 1, 3, 13, 25
  • CHIPOTLEMAJONES

    35
    Allergener: 3, 13, 24, 25
  • OSTEPLATTE

    195
    Fønix, Grotteost, Jærost, marmelade, grillet focaccia,
    honning, hasselnøtter, druer
    Allergener: 5, 11, 15, 25
  • TIMIAN PANNA COTTA

    149
    Timian panna cotta, karamelliserte norske plommer
    Allergener: 11, 25
  • SOLBÆRMOUSSE

    149
    Solbærmousse, sjokoladekake, hvit sjokoladesnø og moccaiskrem
    Allergener: 3, 5, 11, 25
  • CRUMBLE MED SESONGENS FRUKT

    135
    Karamellisert frukt, krispy crumble og vaniljeiskrem
    Allergener: 3, 5, 11, 25
  • BAILEYSTRØFLER

    75
    2 biter. Baileys og Dulce de Leche
    Allergener: 11, 25
  • SOPPDUMPLING

    175
    Topp Sopp shiItake dumpling servert i steinsoppbuljong
    Allergener: 5, 24, 25
  • VEGANSKE «BOLINHOS»

    295
    Squashpasta, spinat, tomatsaus
    Allergener: 1, 24, 25
  • VEGANSKE DESSERTER

  • SJOKOLADEKAKE OG GANACHE

    145
    Kakaocrumble, pasjonsfruktsorbet
    Allergener: 5, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 25

    Allergener: 1 Selleri  2 Skalldyr  3 Egg 4 Fisk  5 Hvete  6 Rug  7 Bygg  8 Havre  9 Spelt  10 Lupin  11 Melk  12 Bløtdyr  13 Sennep  14 Mandler  15 Hasselnøtter  16 Valnøtter  17 Macadamia  18 Cashewnøtt  19 Pekannøtt  20 Paranøtt  21 Pistasjnøtt  22 Peanøtter  23 Sesam  24 Soya  25 Sulfitt/Svoveldioksid